Varberg: 0340-177 00  Falkenberg 0346-177 00

SS BÄRGAREN AB - våra partners i & utanför egna områden.

Vi är stolta över att presentera våra samarbetspartners. Vi har valt att samarbeta med företag som vi gillar och som går i linje med våra värderingar.

Bärgnings-Niklas AB - ASSISTANS 24H

Bärgnings-Niklas AB - ASSISTANS 24H har varit verksam sedan 1963 i nästan hela Västra Götaland.
Vi har tio heltidsanställda idag samt extrapersonal tillgänglig. Står du utmed E6, E20 eller E45 eller nära?
Vi utgår från Orust-Tjörn, Stenungsund, Trollhättan - Lilla Edet ,Vänersborg , Lidköping ,Vara och Skara. samarbetar med SOS international.
Bemannar även Uddevalla ,Götene med bärgningstjänster & vägassistans.

Kungsäters Bärgningstjänst AB - Assistans 24H

KUNGSÄTERS BÄRGNINGSTJÄNST ÄR PROFFS PÅ BÄRGNING SEDAN 1965! VI FINNS LOKALT NÄRA DIG! Vi arbetar först och främsta i Marks kommun men åtar oss bärgningsuppdrag i delar av Hallands kommun. Vi anlitas av alla ledande försäkringsgivare, Räddningstjänst, Larmcentraler och Polis för bärgning och assistans när som helst på dygnet.

SOS International - Nätverket inom Bärgning

"Vägassistans – när som helst och var som helst" SOS International erbjuder det mest omfattande nätverket inom bärgning för den nordiska marknaden – vilket är till stort gagn när du är i behov av vägassistans. Vi erbjuder akut vägassistans dygnet runt. Behovet av hjälp är sällan så stort som när du har åkt ner i diket, kört fast i snön eller när bilen plötsligt står stilla mitt på en ödslig väg.

Viking Sverige - ett av Nordens största transport och bärgningsföretag

Viking Sverige AB ingår i koncernen Viking Assistance Group som är Norges största bärgning- och assistansaktör. Viking växer snabbt och har idag kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsinki och Allicante, och vi besvarar våra kunder genom kundcenter på fyra platser och har ett stort landsomfattande nätverk av stationer i Sverige, Norge, Danmark och Finland.